2019-05-06
pexels photo

Google wprowadza automatyczne usuwanie historii wyszukiwania i historii lokalizacji. Od teraz użytkownicy mogą automatycznie zaplanować usuwanie historii przeglądarek w trybie 3-miesięcznym lub 18-miesięcznym. Oczywiście użytkownicy, którzy preferują ręczne zarządzanie aktywnością w Google mają cały czas tę możliwość. W pracy marketingowców zarządzanie aktywnością w Google ma spore znaczenie, ponieważ wpływa na kierowanie reklam w Google Ads. 

Więcej informacji: https://searchengineland.com/you-can-now-automatically-set-your-google-history-to-be-deleted-316266

Oceń ten artykuł
Google wprowadza automatyczne usuwanie historii
Wyślij zapytanie

W ciągu max 2 godzin skontaktujemy się z Tobą.

Nie lubisz formularzy? Zadzwoń do nas: 61 224 83 26 lub wyślij e-mail na: zawsze@widoczni.pl
Strona wykorzystuje pliki cookies w celach statystycznych, analitycznych i marketingowych, w tym badania Twoich zainteresowań.
Możesz określić w przeglądarce warunki przechowywania i dostępu do cookies. Więcej

Czy wiesz ile tracisz ruchu bez optymalizacji
strony pod kątem pozycjonowania?  

Dowiedz się jakie błędy zawiera Twoja strona oraz jak wygląda jej widoczność w Google na tle konkurencji.
 

Zamów Bezpłatny Audyt SEO